Vad kommer efter – indigobarnen

indigochildrenOm nu norskan har rätt i sin vision ifrån 1968, och mycket tyder på det samt att hittills har hon haft det, så pågår det ett slags snabbevolution på flera fronter där ett ww3 och Fukushimaolyckan går hand i hand, och kvar blir då de med tillräcklig IQ och fantasi för att klara dessa två stora utmaningar på privatnivån.

Nu har det börjat födas indigobarn
Man vet att de har runt 160-170 i IQ (jag har 140 och kommer att räknas som sämre begåvad) och man vet att de har helt andra gener än vi andra. Jag kan alltså komma att få problem att förstå vad de säger och menar på samma sätt som den som har 120 ofta kan betrakta mig som udda eller extrem.

Vi går mot bättre tider
Om vi kikar framåt skulle vi ha en minimerad befolkning med hög IQ, och får vi tro bibelns texter stundar sen ”tusen år av manna och honung” och då kan vi avfärda all rädsla som går ut på att jorden går under. Indigobarnen tar man nog inte livet av så lätt, och de som idag är runt 16-17 år har redan börjat leverera häpnadsväckande uppfinningar som får mig att känna mig rudis.

Den första filmen är ett test
– Är du eller ditt barn ett indigobarn?

Den andra filmen är en förklarande dokumentär, och fler filmer finns här samt att de har en egen websida; Indigohome

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: