Varför är västs ledare dåliga människor?

Därför ljuger också Natos danske generalsekreterare Rasmussen när han påstår att Sverige kommer att överges. EU-staternas väpnade styrkor är integrerade med Natotrupper och omöjliga att särskilja varför även dessa skulle ingripa. Man häpnar över vilka lögner till och med våra folkvalda är beredda till, för att dölja verkligheten för medborgarna.

Det skamliga i det här fallet är hur man å ena sidan kan överse med vilka skändligheter som helst utförda av USA, men närmast skapar krigsstämning när Ryssland enbart värnar sitt lands territorium och sitt folks säkerhet. Läs mer

Skändligheter – var ett bra ordBlueOctober_Cover.225x225-75
Det finns säkert flera orsaker men en är absolut att de hinkar alkohol för det leder ganska snabbt till ett moraliskt förfall där folk ljuger utan att blinka och manipulerar, och de tunga missbrukarna – som president Bush – kör crazymaking, rakt av.

Världens största crazymaking
OM 11:e september är ett inside-jobb, som många som gått igenom materialet anser, är det världens i särklass största crazymaking.

I framtiden kommer det som kallas för craymaking att jämställas med grov misshandel. Det sker i samma stund som lagstiftare får korn på vad det är – en allomfattande våldtäkt.

Det var en arrogant typ som skrev till mig, och tyckte att jag skulle bli vän med ett par bedragare och då har man inte fattat vad craymakingfolk är för något. Det är fullständigt vedervärdigt att utsättas för crazymaking.

Kommentera

Translate »