Vatikanen som styr?

hqdefaultEric Jon Phelps är författare och historiker, och alla gillar honom inte.

Historien visar att i princip ”alla” som har haft ”rätt” betraktas som totala idioter i början varför det inte säger någonting alls.

Kritiker kallar honom bland annat för; ”a Catholic hater of the first rank”.

Hitlerfobi
Vi minns bråket om jorden var rund eller platt, och vi minns att över tusen journalister ansåg att alla som varnade för Hitler hade en fobi.

Jag för min del lyssnar på alla
scumbag-pope_o_171449
För att göra en lång historia kort kan man säga att han anser att det är Vatikanen som än i denna dag styr precis hela världen, och sen tusentals år tillbaka, och de som sökt mopsa har mördats. Det kan vi inte motsäga för det är ett faktum att en hel rad ledare har mördats.

Vi har ingen större relation till påven men det har t.ex. de kristna i Indien eller på Irland, och som betraktar honom som en fader, och det gäller många katoliker.

Obama spelar The Bad Guy och Putin The Good Guy
Det är fler än denna författare som har påpekat att Obama och Putin manipulerar, och att alla krigsspel vi ser har till syfte att blåsa av världens skattebetalare pengar till vapen. Det som motsäger det är att vi de facto haft två blodiga världskrig i Europa tidigare där de också användes.

Om författaren har ”rätt” ligger vi rätt bra till ändå
Jag är helt övertygad om att både politik och religion på sikt kommer att försvinna i samma takt som jordens unga utbildas och människans spirualitet utvecklas och behovet av att bli ledd minskar.

En läsare skrev:
Makten bakom alla regeringar.
Anti-zionister är missledda
”It’s not the jews”
Viktig information om Putin (1tim 14min)
Meningen med krisen i Ukraina
Attacken mot ortodox kristna samt judar. Lyssna på den här!

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: