Vi rusar mot fattigdom

Vi har länge varit världsledande avseende innovationer men så snart någon har uppfunnit något har de lämnat landet eftersom allt är så byråkratiskt och trögt och ofta motarbetas innovatörer – de ska inte tro att de är något.

Nu tar vi ett steg till, och ser till att forskare inte vill hit alls och de vi har vill ut.

Det största hotet mot Sveriges framtida forskningsförmåga är en svag tillväxt av antalet unga forskare i det internationella toppskiktet. Vi tar inte tillräckligt väl till vara de unga forskarnas potential till nytänkande och kreativitet. I stället går vi miste om forskningsbegåvningar som hittar bättre anställnings- och karriärvillkor i andra länder. Dessutom är det svårt att rekrytera internationellt framstående unga forskare till Sverige.
Läs mer

Det beror inte sällan på aktiva alkoholister ute i apparaten
De känner alltid fel.
alcoholicDe kör tvärtom – ber någon om hjälp avvisar de – önskar någon en ny stol får de en gammal, sned.
De kör harm, hat och hämnd.
De krånglar till precis allting jämt och så mycket det bara går.
De ljuger och manipulerar, hittar på och kör crazymaking.

Plura och Persbrandt t.ex. har aldrig haft så mycket jobb sen de torskade för narkotikabrott och detsamma gäller precis hela Sverige.

Det vimlar av unga aktiva missbrukare inom hela den offentliga sektorn som utövar symtom mellan 9.00 – 17.00 månad ut och månad in, och ju mer de missbrukare desto fler uppdrag får de, och desto säkrare sitter de på sina poster.

Det beror på att stora delar av befolkningen är medberoende, och hur ”bra” det går då medberoende ska ”hjälpa” aktiva kan du läsa om här (engelsk text).

Miljardindustri lämnar Sverige

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: